top of page
Vyhledat

Rekonstrukce 1. patra

Aktualizováno: 22. 7. 2022

První patro zanechali předchozí majitelé v nedokončeném stavu. Tehdejší záměr byl v něm vytvořit několik malých pokojů, protože dům měl fungovat jako penzion s restaurací. V prvním patře jsme tak našli nedodělané podlahy, rozvody elektřiny, které neodpovídají současným normám, a připravené sádrokartony na stavění příček. Bohužel po letech již příliš poškozené. A spoustu nepořádku a starého nábytku.


Takhle vypadalo první patro, když jsme dům přebírali:






Během prvních pár měsíců jsme ze stávajícího nábytku provizorně zařídili dva pokoje a ústřední část prostoru jsme vyklidili. Naším záměrem bylo vytvořit zde společenský prostor pro setkávání návštěvníků a pro workshopy s menším množstvím účastníků.


První patro po prvních zásazích:





Nakonec jsme se rozhodli pustit se do rozsáhlé rekonstrukce prostor pod nádhernou a velkou terasou, čímž nám vznikne zcela nový velký společenský prostor. Protože jsou zároveň společenské místnosti v přízemí domu, rozhodli jsme se z prvního patra opět udělat prostor obytný a vytvořit pár pokojíčků a koupelny. Na tom se teď aktuálně pracuje:



Až nás tedy pojedete v létě 2022 navštívit, bude v prvním patře k dispozici 5 útulných pokojů různé velikosti až pro 20 hostů, pohodlný obývací prostor mezi pokoji s případnou možností přespání dalších hostů a 3 příjemné koupelny.


Sledujte, jak nám první patro vzniká. My se budeme těšit, až ho vyzkoušíte.

35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Podkroví

bottom of page